A szépség belülről is fakad! – önismereti képzések

Mi, akik a valódi szépségben hiszünk, szeretettel hívunk A szépség belülről is fakad! című program sorozatra.  Ezeket az önismereti workshopokat közösen állítottuk össze nektek Feller Adrienne-nel.  Az előadásokat az ADRIENNE FELLER Cosmetics Zrt. támogatja.

A világban jelenleg zajló változások óriási erővel hatnak ránk: a folyamatosan változó körülmények új kihívások elé állítanak mindannyiunkat. Mi abban hiszünk, hogy az önismereti munka elengedhetetlen ahhoz, hogy ezeket az új kihívásokat helyesen kezeljük, a bizonytalan időkben helytálljunk és rólunk szóló életet élhessünk.

A képzéseken a 6 kapu módszerét használjuk. A 6 kapu valójában 6 belépési pont önmagunk legjobb állapotába. Itt vagyunk igazán otthon, innen hozzuk meg a helyes döntéseinket, innen tud felragyogni igazi szépségünk is!

2024-ben a Szépség belőlünk is fakad! program sorozat keretében mind a 6 kaput kinyitjuk, ahol nem csak a módszer elméleti megközelítését lehet elsajátítani,  hanem rengeteg meditációt, tudati technikát is tanulunk. A Kék kapuban először a nyugalommal dolgozunk, majd a Sárga kapuban az örömteli kapcsolódásokon, az együttműködésen lesz a hangsúly. A harmadik alkalommal a Vörös kapuban megtanuljuk, hogy a megújuláshoz és a változások könnyebb kezeléshez mire van szükségünk, utána pedig a  Zöld kapuban a megvalósításon, céljaink beteljesítésen lesz a fókusz. Az utolsó két alkalommal, a Fekete és Fehér kapukban pedig az igazi erőt ébresztjük magunkban, miközben teljesen középre, csendes jelenlétbe rendeződünk. Az alkalmak részletes tematikáját az esemény leírásokban olvashatjátok.

Az alkalmakra külön-külön is jelentkezhettek, de kurzusszerűen mind a hat foglalkozásra is regisztrálhattok. Ez utóbbi esetén az egész sorozat árából 25% engedményt biztosítunk. Ha már két képzésre jelentkeztek, akkor is 10% kedvezményt érvényesíthettek.

Az eseményekre az alábbi linkekre kattintva tudtok jelentkezni.

Várunk titeket sok szeretettel!

Teljesítsd be a céljaid!

Teljesítsd be a céljaid!

2024.06.07.    
09:00 - 16:00
30 000,00 Ft
Lépjünk a tettek mezejére! A napi mókuskerékben sokan dolgoznak rutinból, robotpilóta üzemmódban és egy „essünk túl rajta” szemléletben. Ez a mentalitás ritkán eredményez sikerélményt, ráadásul [...]
Ébreszd fel az igazi erőd!

Ébreszd fel az igazi erőd!

2024.09.13.    
09:00 - 16:00
30 000,00 Ft
Az erő hatalom, a saját életünk feletti uralom lehetősége és felelőssége. Mindenkiben ott van az erő, de sokszor csak szunnyad a mélyben, ezért fel kell [...]
Csendben lenni!

Csendben lenni!

2024.10.11.    
09:00 - 16:00
30 000,00 Ft
Ezen az alkalmon egy teljesen új minőséget, a csendet emeljük be a problémamegoldások eszköztárába. Csend kell ahhoz, hogy megnyugodhassunk, középre helyeződjünk és elengedjük zavaró gondolatainkat, [...]