Együtt könnyebb!

Együtt könnyebb!

2400 1603 6 gates
Együtt könnyebb!

Időpont

2024.04.05.    
09:00 - 16:00

Jelentkezés

Bookings closed

A szerető együttérzés olyan minőség, amely meghaladja a hétköznapi gondolkodást. Olyan nyitottság, amellyel kisgyermekkorban nézzük a dolgokat. Elfogadás, amely ítélkezéstől mentesen próbál szeretni, mintha nyitott tenyéren tartaná a jelenségeket ahelyett, hogy összeszorítaná azokat.

Az alkalom során szerető együttérzéssel fordulunk nem csak mások felé, hanem önmagunk felé is. Olyan meditációkat, tudati technikákat tanulunk, amelyek támogatnak minket az eredendő öröm megélésben, az empátia felébresztésében és a támogató, odaforduló, nagyvonalú énünk erősítésében.

A tudati technikák mellett a témához közvetlenül kapcsolható Adrienne Feller és Panarom illóolajokat is ajánlunk, amelyek segítik a a tapasztaltak örömteli megélését.

Helyszín: Panarom központ, Budapest, Perc u. 2, 1036.  Itt kedvezményesen vásárolhattok Adrienne Feller és Panarom termékeket is.

Fizetési feltételek: jelentkezésed akkor válik véglegessé, ha 2024. április 2-ig elutalod a díjat a következő számlaszámra: JLB Kft. OTP: 11702043-21453829

Ha kérdésed van a képzéssel kapcsolatban, akkor keresd trénerünket, Boros Petrát, a petra.6gates@gmail.com e-mail címen.

Várunk mindenkit sok szeretettel!

 

Jelentkezés

A jelentkezés lezárva.