Rólunk

Sáfrány Kinga

Kinga a 6 Gates képzések szakmai felelőse és vezető trénere, a JLB Kft. alapító tagja. 20 éves tapasztalata van a szervezet- és humánfejlesztésben. EAGT akkreditált Gestalt coach, terapeuta és szervezetfejlesztő tréner, jellemzően profitorientált nagyvállalatokkal dolgozik. Korábbi referenciái: MVM, Schneider Electric,  E.On, Coca-Cola, IBM, Vodafone, DHL, Lufthansa, stb. Emellett támogatja a KKV szektort és nonprofit vállalkozások működését, pl. alternatív iskolákat is.

Boros Petra

Több, mint 15 év multikulturális stratégiai és marketing kommunikációs vezetői tapasztalattal rendelkezik. Petra a 6 Gates képzéseket tartó JLB Kft. ügyvezető igazgatója és alapító tagja. A profitorientált közép és nagyvállalatok működésével kapcsolatos széles körű ismeretei és a 6 kapu rendszerének mély ismerete teszi őt magabiztossá. 15 főnél nagyobb csoportoknál, ahol kettős vezetést ajánlunk, ő az egyik tréner.

Janits-Szabó Virág és Dr. Janits László Magunam

Több, mint 20 éve tanítanak meditációkat, mentális és szellemi gyakorlatokat. A 6 kapu ősi rendszerét ők alakították át a 6 Gates képzésein jelenleg is használt, közérthető, modern formára. A Szabad Jógi és a JLB Kft. alapítói.

Dr. Papi András

András kollégánk eredetileg jogász, aki jelenleg is az üzleti életben, a gyakorlatban alkalmazza a 6 kapu rendszerét. Elkötelezettség és küldetéstudat vezérli, hogy ezt a tudást frissen és lelkesen átadhassa! Cégünkben junior trénerként számíthatunk rá.