Szemléletünk

Úgy tűnik, hogy a világban történt változások hosszú távon fennmaradnak. Régi életvitelünket valószínűleg nem fogjuk már visszakapni, nagy megújulás vár ránk! Ideje továbblépni és felkészülni az újra, amelyhez szemléletváltásra van szükség.

Itt az idő, hogy újrakapcsolódjunk magunkhoz és másokhoz, újragondoljuk eddig döntési sémáinkat. Célunk ennek az újrakapcsolódásnak a támogatása a 6 kapu módszerével, testre szabott megoldásokkal.

Együttműködéseink során agilis szemléletben, egy csapat vagy egy cég minden működési fázisában tudunk segíteni. A diagnózis felállításától, a megelőzésen és fejlesztésen keresztül, egészen az utánkövetésig támogatást nyújtunk.

Képzéseink menetét mindig egyedi igények szerint alakítjuk. Külön-külön vagy vegyesen is alkalmazunk offline és online alkalmakat. Hibrid programjainknál 0,5-2 napos személyes találkozókat javaslunk, 1-2 órás online megbeszélésekkel kombinálva. Csak online együttműködésre is van lehetőség, ahol 45- 60 perces foglalkozásokat tartunk, maximum 8-10 fős létszámmal. Egyszerű online felületeket használunk, rögzített alkalmaink egy hónapig visszahallgathatóak.

Igény szerint online folyamat- és utókövetést is biztosítunk (feedback, megerősítések, házifeladatok, kihívások és coaching).