A hős útja – Vezetői Akadémia

A hős útja – Vezetői Akadémia

2400 1759 6 gates

Hisszük, hogy a vezetők mindennapi hősök. Természetesen nem tökéletesek, de ha mernek szívből dönteni, hátrahagyni kételyeiket, félelmeiket és felelősséget vállalnak tetteikért, akkor valódi, hiteles vezető válhat belőlük.

A hős útja – Vezetői Akadémia programunk során a résztvevők felébreszthetik és újrakapcsolódhatnak önmagukban az igazi hőssel. Elsajátítják a teljes 6 kapu szemléletet, ahol holisztikus megközelítésben vizsgáljuk a vezetői kompetenciákat és folyamatokat.

A 6 kapu valójában 6 belépési pont a vezető hiteles természetébe, legjobb állapotába. A módszer nagyon hatékony egyéni és szervezeti diagnózis felállításában, így őszinte és pontos rálátást biztosíthat a jelenlegi helyzetre és az okok feltárására. Növeljük a vezetők tudatosságát: melyik kapuval/kapukkal érdemes foglalkozni, tükröt tartunk számukra. A módszer, miután segített azonosítani a legfőbb akadályokat, blokkokat, segít a vezető vagy a csapatának képességeit tudatosítani és fejleszteni. A program során támogatjuk a rendszerszintű átlátást, segítjük a gondolkodási sémák megváltoztatását, továbbá testreszabott fejlesztési irányokat és megoldási javaslatokat adunk.

Konkrét, mindenki által elsajátítható, megoldás fókuszú gyakorlatokat tanítunk, mentális technikák, fizikai gyakorlatok, modern meditációk gazdag tárháza váltja egymást.
Pontos akciótervvel látjuk el a résztvevőket, amely erőt, lendületet és muníciót ad a hatékony változtatások meglépéséhez. Használunk kiegészítő módszertani elemeket is, mint az Action Learning, a polaritások mentén való fejlesztés, a tudatosság növelése, a változás paradox elmélete, kommunikációs, stresszkezelési és konfliktuskezelési kérdőívek.

Mire a vezető bejárja a hős útját, hatékony szemlélettel és gyakorlati tudással lesz felvértezve, hogy azokat alkalmazva a jövőben bármilyen helyzetben helyt álljon.

Várható eredmények

Fejlesztett kompetenciák:

  • A 6 kapu összes kompetenciájával dolgozunk, amelyek között a résztvevők igényei alapján hangsúlyozunk

A résztvevők képesek lesznek:

  • a teljes 6 kapu szemléletét elsajátítani és alkalmazni
  • minden vezetői képességet értékelni és tudatosítani
  • a gyakorlatba átültetve élvezni a tanultakat

Képzés formája, időtartama és ajánlott létszáma

Képzésünk választható offline, online és hibrid formában is.

  • Offline: 6 x 2 nap, min. 6 – max. 12 fő
  • Online: 10 x 1 nap, min. 4 – max. 8 fő
  • Hibrid: ügyfél igényeinek megfelelően alakítjuk a folyamatot, ahol online folyamatkövetést (feedback, megerősítések, házifeladatok, kihívások) is alkalmazunk a maximális hatékonyságért.

Ajánlott kapcsolódó programjaink

Ajánljuk a 6 gates mobil applikáció bevezetésését: A vállalati képzések ma már kötelező eleme az online támogatás, ahol a munkavállaló szabadon, neki tetsző módon, igényei szerint fejlesztheti önmagát. Ehhez alkottuk meg a testreszabható, skálázható, céges brand alatt futtatható mobil applikációnkat. Ez az alkalmazás kiegészíti a programjainkat, de függetlenül is alkalmas az önfejlesztésre. Az applikáció olyan gyakorlatokat, tudati edzés technikákat, meditációkat tartalmaz, amelyekkel téma és igény szerint fejleszthetők a szükséges kompetenciák.