Csendben lenni!

Csendben lenni!

2400 1600 6 gates
Csendben lenni!

Időpont

2024.10.11.    
09:00 - 16:00

Jelentkezés

30 000,00 Ft
Jelentkezés

Ezen az alkalmon egy teljesen új minőséget, a csendet emeljük be a problémamegoldások eszköztárába. Csend kell ahhoz, hogy megnyugodhassunk, középre helyeződjünk és elengedjük zavaró gondolatainkat, érzelmeinket. A csend alatt nem a külső zajok vagy a gondolatok hiányát értjük, hanem egy olyan minőséget, amelyet a legjobban talán a vihar szeme szimbolizálhat. Ezt a fajta csendet aktivitásban is meg tudjuk élni, ebből a csendből tudunk a legjobban dönteni. Innen bukkanhatnak fel olyan különleges képességek, mint az intuíció, a hitelesség és az elfogadás. Ez egy egyszerű, noha nem könnyű szemléletmód, amellyel mindenképp érdemes hosszú távon dolgoznunk.

Az alkalom során különböző elcsendesítő meditációkat és tudati technikákat tanulunk, amelyeket később önállóan és könnyen alkalmazhatunk. A program kifejezetten segíthet abban is, hogy az egészséghez szükséges pihenés és alvás minőségibb legyen. A tudati technikák mellett a témához közvetlenül kapcsolható Adrienne Feller és Panarom illóolajokat is ajánlunk, amelyek segítik a a tapasztaltak örömteli megélését.

Helyszín: Panarom központ, Budapest, Perc u. 2, 1036.  Itt kedvezményesen vásárolhattok Adrienne Feller és Panarom termékeket is.

Fizetési feltételek: jelentkezésed akkor válik véglegessé, ha 2024. október 8-ig elutalod a díjat a következő számlaszámra: JLB Kft. OTP: 11702043-21453829

Ha kérdésed van a képzéssel kapcsolatban, akkor keresd trénerünket, Boros Petrát, a petra.6gates@gmail.com e-mail címen.

Várunk mindenkit sok szeretettel!

 

Jelentkezés

Helyek

30 000,00 Ft

Jelentkezés