Teljesítsd be a céljaid!

Teljesítsd be a céljaid!

2400 1600 6 gates
Teljesítsd be a céljaid!

Időpont

2024.06.07.    
09:00 - 16:00

Jelentkezés

Bookings closed

Lépjünk a tettek mezejére!

A napi mókuskerékben sokan dolgoznak rutinból, robotpilóta üzemmódban és egy „essünk túl rajta” szemléletben. Ez a mentalitás ritkán eredményez sikerélményt, ráadásul így a hibalehetőségek és konfliktusok száma is megnövekedhet, valamint a kitűzött célokat sem lehet könnyen beteljesíteni. A sikeres megvalósításhoz szükség van nagyfokú rugalmasságra és bátorságra, hiszen manapság gyakran merülnek fel olyan helyzetek, amikor azonnali módon kell gyors, helyes döntéseket hozni és felelősen, hatékonyan cselekedni.

Ezen a foglalkozáson olyan meditációkat, tudati technikákat tanulunk, amelyek gyorsaságra, spontaneitásra és rugalmasságra sarkallnak minket. Ébresztik bennünk a bátorságot és segítenek minket önmagunk felvállalásban és a felelősségvállalásban is. Sokat dolgozunk majd a természet erőivel, amelyek a későbbiek során is nagy hasznunkra lehetnek a mindennapokban.

A tudati technikák mellett a témához közvetlenül kapcsolható Adrienne Feller és Panarom illóolajokat is ajánlunk, amelyek segítik a a tapasztaltak örömteli megélését.

Helyszín: Panarom központ, Budapest, Perc u. 2, 1036.  Itt kedvezményesen vásárolhattok Adrienne Feller és Panarom termékeket is.

Fizetési feltételek: jelentkezésed akkor válik véglegessé, ha 2024. június 4-ig elutalod a díjat a következő számlaszámra: JLB Kft. OTP: 11702043-21453829

Ha kérdésed van a képzéssel kapcsolatban, akkor keresd trénerünket, Boros Petrát, a petra.6gates@gmail.com e-mail címen.

Várunk mindenkit sok szeretettel!

 

Jelentkezés

A jelentkezés lezárva.